Sælge mere med Piperive

I 2010 skabte folkene bag Pipedrive en CRM platform, der gør salg meget lettere. CRM står for Customer Relationship Management og dækker over det arbejde, der er med at holde styr på sin salgsproces og kundekontakt. Med Pipedrive får du et redskab, der sætter virksomhedens salgsprojekter i system. Det er gjort på en brugervenlig og visuel måde, der gør platformen let at bruge og meget populær i salgsvirksomheder.

Hold styr på opgaver og detaljer

Der er mange forskellige trin i et salg og mange ting at holde styr på. For eksempel: Hvem har du ringet til? Hvad blev der sagt? Hvornår skal du ringe tilbage? Har du sendt et tilbud afsted? Har du fået ordren, eller var der noget, der forhindrede, at du kom i mål? Alle disse trin har Pipedrive gjort visuelle på deres platform, så man tydeligt ser, hvor i processen virksomhedens forskellige salgsprojekter ligger. Både telefonsamtaler og mails kan kobles til det enkelte salg, så hele salgsteamet kan gå tilbage og se, hvornår der er ringet og til hvem samt hvilke mails, der er sendt. Det sparer overleveringstid og gør, at alle detaljer er samlet på et sted og ikke forsvinder.

Customizing og analyse

Ydermere fortæller Pipedrives platform, hvad der skal prioriteres baseret på de informationer, man taster ind om de forskellige projekter. Det vil sige, at når man går ind i sine salgsprojekter, kaldet pipelines, kan man se hvilke handlinger, der er mest pressende. Pipedrive hjælper således med at optimere salgsarbejdet og komme bedst muligt i mål med de forskellige salgsprojekter, du arbejder med. Man har mulighed for at customize sine pipelines, så de indeholder de elementer, der er relevante for din virksomheds salgsprocesser. Der er også rig mulighed for at analysere virksomhedens måde at håndtere salg på. På Pipedrives platform kan man gruppere, filtrere og holde øje med salgsresultater. På den måde kan man se hvilke salgsmønstre og -tiltag, der fører til et salg og hvilke, der ikke gør. Man kan også se hvornår, der opstår flaskehalse, som bremser salget.

Få hjælp til opsætning af Pipedrive i din virksomhed hos Pipehero.io

Udviklet af sælgere

Via Pipedrive får man som virksomhed adgang til et online bibliotek, hvor man kan hente aktuel viden om salg og, om hvordan salget kan forbedres både ved at arbejde med den psykologiske side og den taktiske side. Som den første platform blev Pipedrive skabt af sælgere. Det betyder at folkene bag platformen ved, hvad en sælger har brug for at vide og hvilke redskaber, der kan lette arbejdet med salgsprocesser. Så optimer dit salg med professionel hjælp i ryggen.