Foderbasker – Basker priserne på foder i bund

Foderbasker hundefoderEr du hunde- eller katteejer kender du kun alt for godt, det kæmpe udvalg af både produkter og onlineshops du kan forvilde dig rundt i online.

Bare at finde ud af hvilken type foder, der egner sig og som til en fornuftigt pris kontra kvalitet kan tage timer.
Ofte afprøves mange forskellige produkter og man har altid følelsen af, det nok lidt er det samme som er i poserne og forskellen på prisen afhænger af hvor mange penge producenter bruger på markedsføring.

Det er der også en hel del sandhed bag og derfor er Foderbasker blevet til.
Læs her om forskellen på dyrt og billigt hundefoder

Missionen er klar – Foder til lavpris

Foderbasker vil lave et alternativ til de store veletablerede online dyrehandler, der tager en høj fortjeneste på produkterne.
Typisk ganges indkøbsprisen med mindst 2.

Det betyder, at produkterne typisk kun er billige, hvis du køber dem på tilbud.

Hos Foderbasker ganges priserne ikke med 2, langt fra. Her sættes priserne lavt på ALT, så du samlet set for en meget lav pris, hvis du køber forskellige ting og ikke kun handler få tilbudsvarer.

Mindre kendte mærker får priserne ned

Der er gjort et meget stort stykke benarbejde for at finde produkter, der er af høj kvalitet til en lav pris, så kunden ikke betaler for et ”brand” men betaler for kvaliteten.

Det har fået Foderbasker på en tur rundt til producenterne, hvor flere (i Danmark) ukendte producenter af topkvalitets foder er fundet.
Produkter som er danske og tyske.

Et rigtig godt eksempel er Isegrim hundefoder, der er nærmest komplet ukendt i Danmark. De leverer foder i en super høj kvalitet, som er hidtil uset til de priser foderbasker kan sælge til.

Det er et foder som er lavet på bedre råvarer og tilsat både urter og bær, så vitaminer og antioxidanter kommer fra naturlige kilder.

Hvem er Foderbasker

Bag webshoppen finder du 2 hundeejere fra Jylland, der er blevet trætte af de høje priser i danske webshops.

”Når man skulle have andet end lige hundefoder på tilbud, kostede alt andet alt for meget, det er meget tydeligt, der tjenes på de andre produkter, så en samlede ordre bliver alt for dyr kontra f.eks Tysklands priser.” Forklarer Niels Borring.

Det hele styres fra et kontor i Hammel, hvor lageret ligger tæt ved. Her pakkes og sendes dagligt til hele Danmark.